Versadens: uw veelzijdige specialist in tandheelkundige apparatuur
Achter elk ontwerp zit een filosofie, een gedachte die vertaald is naar een fysiek product. Bevlogen als we zijn, ontwikkelen en fabriceren we technisch hoogwaardige tandheelkundig apparatuur onder de naam Epilux. Epilux staat voor ergonomie, gebruikerscomfort en optimale bediening. Als fabrikant weten wij als geen ander hoe tandheelkundige producten in elkaar zitten. We weten de functie van ieder moertje en schroefje.

Met de kennis van deze en vele andere producten in eigen huis, staan we niet stil maar blijven we innoveren. In de voortdurende veranderingen van technische ontwikkelingen zien wij altijd een uitdaging. Een uitdaging die leidt tot vernieuwing van de producten. Dat is innovatie pur sang!

Niet alleen veelzijdig op technisch vlak!
Naast onze technische kennis en kunde garanderen wij u professionele begeleiding en onze persoonlijke betrokkenheid. Dit leidt tot onze welbekende doelmatige aanpak! Versadens is er niet alleen voor de technische invulling van uw praktijk, wanneer nodig denken wij met u mee vanaf de tekentafel. Dit kan resulteren in een compleet ingerichte multifunctionele praktijk. Van het kleinste functionele technische element tot en met de complete inrichting van uw multifunctionele praktijk.

Rechtstreeks bij de fabrikant
Wat Versadens echt uniek maakt is dat u rechtstreeks bij de fabrikant besteld. Dat levert u alleen maar voordeel op! Voordeel in de vorm van kennis, van techniek, van eventueel maatwerk, van snelle levertijden maar vooral op het gebied van prijs. U kunt bij Versadens zowel een compleet nieuw systeem maar ook spareparts en/of onderhoudsproducten bestellen.

Voordelen voor u op een rijtje:
–   bestellen bij fabrikant Versadens
–   technische kennis
–   scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
–   snelle levertijden
–   gedegen advies

Versadens biedt u de zekerheid van kwaliteit!